Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban z ostatniej chwili! A co gorsza za nic.

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć! Ostatnio (właściwie to jakieś 5 minut temu) grałem z kolegami mecz turniejowy na mapie 'Inferno'. W pewnym momencie wynik osiągał tak ok. '10-7' zabiłem wroga bronią Scar-20 Grotto i wykopało mnie z serwera! Następnie na ekranie ukazał się komunikat 'Vac Ban For Secure Server'!

Proszę pomóżcie ja doskonale wiem, że vac jest na zawsze, ale ja nigdy nic nie włączałem! Gdzie mam z tym iść? Z góry dzięki!

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Vac bany są zawsze za coś, i nigdzie z tym nie pójdziesz. Za cheaty masz bana i tyle, i nie wiem po co kłamiesz na mpc, przynosi Ci to jakąś ulgę?

Opublikowano

Vac bany są zawsze za coś, i nigdzie z tym nie pójdziesz. Za cheaty masz bana i tyle, i nie wiem po co kłamiesz na mpc, przynosi Ci to jakąś ulgę?

Ale ja naprawdę nie wiem co mam zrobić, żeby taki jak ty lub ten je*** bot vac zrozumiał, że nigdy nawet nic nie próbowałem sciągać do tej gry. Więc nie miał prawa mnie zbanować. Jedynie za overwatch, ale ja po prostu w miarę dobrze gram więc sam tego nie rozumiem.

////ŁĄCZENIE POSTÓW BY EVANETH

Naprawdę nie moge się z nikim w tej sprawie skontaktować? Jakiś valve czy coś?

Opublikowano

napisz do steam supportu ze zaszla pomylka. i oni jeszcze raz sprawdza

mozliwe ze miales cheaty do innych gier :)

Dziękuje za odpowiedź.

PS - Support znajde gdzieś na steamie, tak?

Opublikowano

Da się zdjąc VAC :). Starsi gracze pamiętają jak jeden z pro gamerów dostał VAC , dał dla suporrtu dema , pełne gry i go odbanowali.

Jacy starsi gracze... nie wiem czy pół roku minęło jak UB dostał KubiK ze starego nomercy.

Opublikowano

a masz zablokowane konto steam na CS:GO ? czy nie ? bo mi tez kiedys wyskoczyl taki plik i musiałem przeskanować pliki gry i nie miaem VACA :D to był jakis błąd po prostu :D

Opublikowano

VACA sie nie dostaje od tak grales na jakims gownie bo z silvera wyjsc nie mogles.Mam sposob dla ciebie zebys nie mial vaca 1.idziesz do sklepu po psc 50 zl 2.robisz nowe konto steam szukasz csa kupujesz wpisujesz kod i nie masz vaca proste proste : )

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ale ja naprawdę nie wiem co mam zrobić, żeby taki jak ty lub ten je*** bot vac zrozumiał, że nigdy nawet nic nie próbowałem sciągać do tej gry. Więc nie miał prawa mnie zbanować. Jedynie za overwatch, ale ja po prostu w miarę dobrze gram więc sam tego nie rozumiem.

////ŁĄCZENIE POSTÓW BY EVANETH

Naprawdę nie moge się z nikim w tej sprawie skontaktować? Jakiś valve czy coś?

bot vac xD

dostałeś bana za coś, co odpalałeś, nawet na botach.. kryjesz się jak 11 latek chociaż widać, że kłamiesz.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

napisz do steam supportu ze zaszla pomylka. i oni jeszcze raz sprawdza

mozliwe ze miales cheaty do innych gier :)

VAC'a nie obchodzą inne gry, np mój kolega ma vac'a na MW3 a gra ze mną w cs go.

Opublikowano

Vac Ban jest słuszny za cheaty , modyfikacji gry nawet za zmianę czcionki jest ban ale pepermenty. Ty kolego użyłeś jakieś nie legalnego wspomagacza do gry nie musisz go mieć włączy wystarczy jakiś skrypt np na Bh a w skrypcie jest np. nie wiem bardziej skaczesz. Vac ban może się pomylił ale musisz poczekać na to 2 tygodnie od bana . Ale coś ci powiem "RZADKO TO SIĘ ZDARZA" -.- Powodzenia my friend 

Pozdrawiam -.,Next time bro''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...